NEON Televizija - ntv@neon.ba - Redakcija: +387 62 33 00 95 - Marketing: +387 62 33 00 94

Alphabet Centar za edukaciju

| 6. Avgusta 2012.
11:04
Kalesija Online

Upis je u toku

Od 1. avgusta, U Centru za edukaciju Alphabet u Kalesiji u toku je upis na kurseve stranih jezika za sezonu 2012/2013. U ponudi su ENGLESKI i NJEMAČKI jezik na svim nivoima za djecu i odrasle, te TURSKI i ARAPSKI jezik za odrasle na početnom nivou.

Gdje smo

Alphabet se nalazi u Kalesiji, u Ulici Senada Hodžića Mehdina 16 (preko puta benzinske pumpe INA), gdje se u dvije savremeno opremljene učionice izvodi nastava stranih jezika za djecu i odrasle.

Alphabet Centar za edukaciju u Kalesiji je u periodu od septembra 2010. do jula 2012. godine radio pod imenom Office Centar za strane jezike.

Šta i kako radimo

Cilj naše nastave je omogućiti učenicima aktivno korištenje jezika, pa se podjednaka pažnja poklanja svim aspektima učenja: gramatici, vokabularu, čitanju, slušanju, govoru, pisanju i izgovoru.
Vodimo računa da grupu sačinjava maksimalno 12 polaznika. Očigledno, nastavnik tako ima dosta više mogućnosti da posveti pažnju svakom učeniku, a učenici imaju više mogućnosti da koriste jezik koji uče.
Ono što naši polaznici najviše cijene je korištenje jezika od samog početka nastave, i na početnom nivou, a sve to u opuštenoj i prijatnoj atmosferi.

Osim kurseva jezika, nudimo vam i mogućnost individualnih instrukcija za razne potrebe, kao i usluge prevođenja.

Kontakt

Alphabet Centar za edukaciju
Senada Hodžića Mehdina 16
75260 Kalesija

Mob: 062 340 048 (Asmir Mešić, profesor engleskog jezika)
Web: www.alphabet.ba/kalesija
Email: kalesija@alphabet.ba
Facebook: www.facebook.com/alphabet.kalesija

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme