Kalesija Online :: Sajt kalesijske raje
Trenutno niste prijavljeni...
Budget Rent-a-Car Stupine B-2 Tuzla vam nudi napovoljnije cijene i uslove kod iznajmljivanja vozila.
Telefon 035 266 240
http://www.budget.ba/
budgettz@budget.ba
Jock tu!
budgetrent-a-car piše:
Budget Rent-a-Car Stupine B-2 Tuzla vam nudi napovoljnije cijene i uslove kod iznajmljivanja vozila.
Telefon 035 266 240
http://www.budget.ba/
budgettz@budget.ba
barem da znamo
imas veliku konkurenciyu u kaly
ccc
*

Jock tu!
Inter Auto je zakon, nema boljeg na TK, sa cijenama su bas povoljni, a sto se tice Kosuta Rent-a-car, nebi ih ni usno pomisli, ha ja bolje zuzeti u Inter Autu Audi za 960 KM nego kod alije Kia koju ces platiti za mjesec 1500 KM ha ja pa izvolite

Jock tu!
henda piše:
Inter Auto je zakon, nema boljeg na TK, sa cijenama su bas povoljni, a sto se tice Kosuta Rent-a-car, nebi ih ni usno pomisli, ha ja bolje zuzeti u Inter Autu Audi za 960 KM nego kod alije Kia koju ces platiti za mjesec 1500 KM ha ja pa izvolite
Da se nadowezem malo,Audi A6 automatic sa full opremom za 30 dana koshta 960 eura bez PDV-a!!!I josh plus depozit na vozila iz automatic classe je 1000 eura!!Tako da bi rentali Audia A6 Audia Q7 ili Chevroleta Captivu,treba vam najmanje 4000 KM i to u keshu,onog dana kad potpisujete ugovor o primopredaji vozila!!!
I jos plus kasko osiguranje ne pokriva nekih milion stvarchica,tako ko izvuche nazad onaj svoj depozit svaka mu cast!!!
Lichno iskustvo!
!Tako da je Inter car preeeeeeskup za nas bosancee!!! 
Jock tu!
Djesi Bil Gates nisam te prepozno 
Jock tu!
Daxony piše:
henda piše:
Da se nadowezem malo,Audi A6 automatic sa full opremom za 30 dana koshta 960 eura bez PDV-a!!!I josh plus depozit na vozila iz automatic classe je 1000 eura!!Tako da bi rentali Audia A6 Audia Q7 ili Chevroleta Captivu,treba vam najmanje 4000 KM i to u keshu,onog dana kad potpisujete ugovor o primopredaji vozila!!!
I jos plus kasko osiguranje ne pokriva nekih milion stvarchica,tako ko izvuche nazad onaj svoj depozit svaka mu cast!!!
Lichno iskustvo!![]()
!Tako da je Inter car preeeeeeskup za nas bosancee!!!
ko 'oce da mu kadeta prodam za ove pare ? 
znaci za posve !!! 
Jock tu!
Ma danas svega ima...to je svima jasno. Sto se konkurencije tice uvijek je dobro dosla, njihove uslove i nacin rada zaista nebi komentarisao.
Ja sam samo imao namjeru s ovom temom upoznati kako forumase tako i ostale posjetioce ove stranice, sa Budget Rent-a-Carom o kojem ne treba previshe trositi rijeci.
Pozdrav svima...!!!
Jock tu!
Novo u ponudi GOLF 6.
Vaš Budget Rent a Car.
Jock tu!
da ne otvaram novu temu interesuje me ako neko zna da mi napise telefonski broj renta-car u kalesiji moze i na pp..
Jock tu!
pa bio sam ja trazio ono preko googlea al nije mi izbacivalo konkretne rezultate za renta-car a evo sad sam naso preko imenika blizu si bio 035/ 631 955 i 631 954..u svakom slucaju hvala
Jock tu!
Mi smo koristili usluge CITY CAR RENTAL iz Sarajeva,jako su profesionalni,
imaju nov vozni park a narocito auta na automatski mjenjac 061 990-900 im
je broj telefona,www,citycarrental.ba
Jock tu!