Kalesija Online :: Sajt kalesijske raje
Trenutno niste prijavljeni...
Ulazi čovjek u vodu i pita spasioca: 'Oprostite, ima li ovdje meduza, ježeva ili rakova?' 'Samo mirno, ne trebate se bojati, sve ih je već pojeo morski pas...'
Banda puževa je u žestokom okršaju pošteno istukla kornjaču.Kad je policija došla na uviđaj upitali su kornjaču:
'Pa dobro što se to dogodilo?'
'Pojma nemam. Jednostavno se ne sjećam. Sve se dogodilo munjevitom brzinom.'
Prilazi zec zmiji i kaže:
"izvini što sam te neki dan zafrkavao da nemaš noge"
kaže zmija:"ma nema veze, bilo pa prošlo.."
odgovara zec:"e svaka ti čast, pravi si prijatelj, evo ruka!"
sta je najteze raditi u vojsci
paliti tenk na guranje
Vozi zmija bicikl i naidje na medu. Pita medo zmiju: "kako ti možeš voziti bickl, a nemaš noge?"
kaže zmija: " a vidi fakat!"
i padne
bacila se plavusa na pod i promasila
Kakva je razlika između konja i zece????
Jelen ima rogove.... 

Jock tu!
Vozile se snahe i svekrve na ekskurziju. Snahe u jednom busu a svekrve u drugom. Tako u putu bus sa svekrvama sleti s puta i sve svekrve izginu. Sve snahe se raduju samo jedna place. Pitaju je zasto places, a ona im kaze:
- "Zato sto moja svekrva nije bila tu."
Jock tu!
Zebra - kony koyi naviya za Yuventus
(niye vic, ali eto da REFRESH temu
)
*

Jock tu!
Stoje dvije plavuše na autobusnoj stanici i jedna pita vozača:
- Mogu li ovim autobusom do Sarajeva?
- Nažalost, ne možete.
A druga će:
- A ja?
Jock tu!
Došla nevjestina majka u kćerkinu novu kuću da vidi gdje joj dijete živi. Nakon dužeg razgledanja obraća se priji:
• Lijepo se udala moja kćerka. Blizu joj je crkva, pa može i sa prozora da sluša liturgiju.
Tek će prija:
• Da, da, a koliko joj je dug jezik, može sa balkona i da se pričesti!
Jock tu!
Letjeli avionom Bosanac, Hrvat, Srbin, Slovenac, Crnogorac, Albanac i Makedonac. Hrvat je pilot, a Bosanac mu pomoćnik. Pokvari se avion i trebaju iskočiti s padobranom, ali ima 6 padobrana, a njih 7. Kaže Srbin:
- Daj meni jedan padobran, jer ako se meni što dogodi, svi ste nagrebusili, znate vi kakvi smo mi Srbi.
Bosanac mu da jedan.
- Šteta bi bilo da ja poginem - kaže Crnogorac - Nas ima najmanje.
Bosanac da i njemu. Albanac će:
- Ako ja poginem ko' će vam praviti koljače i ljimunad!?
Bosanac da i njemu.
- Ako ja poginem od koga će te kupovati voće i povrće, vino? - kaže Makedonac.
Bosanac da i njemu.
- Ja sam najpametniji od vas svih, šteta bi bilo da jedna takva inteligencija pogine. - kaže Slovenac.
Bosanac da i njemu. Ostali u avionu Bosanac i Hrvat. Kaže Hrvat Bosancu:
- (psovka) ti mater glupu, a što ćemo sada mi, jedan padobran, a nas dvojica!!?
- Ma ne sekiraj se jarane, imamo mi dva padobrana.
- Kako!? - upita Hrvat.
- Pa fino, ja sam Slovencu dao ruksak, on je najpametniji, snaći će se on do zemlje.
Jock tu!
cekali autobus snaha i svekar i cekali oni, kad odjednom prodze autobus,kad usta svekar ono ljuto et snaho sad se moremo (psovka), a njemu na to snaha kaze e (psovka) me babo ako stobom vise krenem hahahahahaha ziva istina puracic!
Jock tu!
evo jedan vic od mene: pecao čevjek ribu, kad naiđe cigo sa ženom.pita ga cigo: hej jarane, jel' tebe kad u životu šta uplašilo da te i danas dan strah?kaže ribar, jest vala, jednom me dajc udario tako da i danas dan kad dajc naiđe ja se uplašim.cigo: e tako sam ja upao u rijeku kad sam bio mali, pa se i sad plašim vode,nego bil' ti mene i moju ženu prenio preko rijeke molim te jarane? pogleda ribar cigu, pogleda ciganku i veli ma bi.prenese on fino cigu preko vode pa se vrati i počne j****** ciganku. acigo ne smije u vodu nego poče da viče: JARANEEEE,JARANEEE, ETO DAJCA AAANNNN, ANNNN, ANNNN
Jock tu!
Gospodin ulazi u svoj omiljeni restoran i sjedne na uobičajeno mjesto. Baci pogled na cijeli restoran i vidi prekrasnu ženu, koja sjedi sama za stolom blizu njegovom.
Gospodin pozove konobara i zamoli ga da prekrasnoj ženi odnese bocu najboljeg i najskupljeg vina s vinske liste restorana. Muškarac je bio uvjeren da je, ukoliko ona prihvati njegovu gestu, pred njima vrlo zanimljiva i obećavajuća vecer. Konobar odnese bocu vina za gospodin stol i kaze joj:
- Ovo je ljubazna gesta gospodina koji sjedi za onim stolom. - I pokaže na njega.
Žena pogleda bocu veoma hladno i s visoka i odluči poslati poruku gospodinu. Pripremi papirić i da ga konobaru, koji ga odmah odnese gospodinu. Na papiriću je pisalo:
- Da bih ja prihvatila bocu vina, koju ste mi Vi ljubazno ponudili, trebali biste u garaži imati Mercedes, u banci milijun dolara i u hlačama 20 centimetara!
Nakon što je pročitao poruku, gospodin odluči odgovoriti. Pripremi papirić i da ga ljubaznom konobaru, kako bi ga ovaj predao gospođi. Na njegovom je papiriću pisalo:
- Da bih izašao u susret Vašoj ljubaznoj zamolbi, mogao bih,
eventualno, prodati moj Ferrari Modena, pa čak i moj Rolls-Royce, tako da mi u garaži ostane samo Mercedes 600SEL. Mogao bih investirati ili pak donirati 19 od 20 milijuna dolara, koje držim na računu u banci. Ali, ni za što na svijetu, pa čak ni za tako lijepu i privlačnu ženu kao što ste Vi, ne bih odrezao 5 centimetara onoga što imam u hlačama! Budite tako ljubazni i vratite mi moje vino.
Jock tu!
Ovdje je mjesto pričama humorističnog karaktera i vicevima kao npr. :
( "Kakva je razlika između direktora i svinjčeta? Razlika je tu tome što za četiri godine postaju, i jedno i drugo svinja")
Itd...
I ja volim pročitati dobar vic pa ako ih susjed ima još neka ih objavi u ovoj temi, a ne u temi o
"Direktorima kalesijskih škola"
Jock tu!
sjede mujo i suljo u kafani tu je meza ,rakijca kad ce mujo
suljo sklanjaj rakiju eto hodže
suljo
mujo nece hodža rakije sklanjaj ti meze
Jock tu!
ulazi haso u kafanu staje uz sank i vice i svog glasa (psovka) mu mater imal ko jaci? ustaje covjek iza stola
leda kao trokrilnii ormar i pita stasi rekao? nista nista kaze haso (psovka) ja svoju mater
Jock tu!
Bili Mujo i Haso na pecanju i odjednom ponestalo im crva pa kaze Mujo Hasi:
"Idi pogledaj iza onog grmlja tamo garant ima", i on ode..
U medjuvremenu,uhvati Mujo zlatnu ribicu i ona mu kaze:"pusti me ispunit cu ti tri zelje",
Mujo je pusti i poce:"Prva je da budem veoma bogat,druga da imam najljepsu zenu na svijetu a treca...treca neka bude sto moj jaran Haso kaze jer on je ipak moj jaran"..
I cekaju oni, kad ide Haso i govori:" da te (psovka) Mujo sto magaraca,nigdje crva ni za lijeka"..
Jock tu!
- Novi BMW stoji na semaforu, kad odjadanput otpozadi fićo udari u njega. Na sal tabli BMW-a učitava se:
- "Found new hardware click here to install."

Jock tu!
Žena i ja smo iz kreveta gledali na TV-u Tko želi biti milijunaš. Okrenuo sam se prema njoj i upitao:
- Hoćeš se seksati?
- Ne! - odgovorila je.
Upitao sam:
- Je li to tvoj konačni odgovor?
Nije me ni pogledala kad mi je rekla:
- Da, to je moj konačni odgovor!
Tada sam rekao:
- Dobro, onda bih iskoristio joker 'ZOVI'.
I tad je počela frka...
Jock tu!
Jedan nas drug sa Kalesija.com, krenuo u TZ i na autobuskoj stanici,neka guzva, taman na njega red da udje kad vozac zatvori vrata... Kako se vrata zatvorise, nasem drugu,ostade nos zaglavljen izmedju vrata.. U tom cujes jednu stariju tetu,kako doziva vozaca :" Vozac, gospodine.. jel mozete otvoriti zadnja, zapade momku LAKAT...
Jock tu!
Kaze jedan forumash, majci , dok mu ona veze pertle na cipelama : " Mama , ja sam centar svijeta,.... sve se vrti oko mene"...
Jock tu!
Dosla casna sestra kod ginekologa na redovan pregleed .Nakon kratkog pregleda ,doktor joj rece:
-Sestro, pa vi ste trudni!
-To je nemoguce!Jeste li sigurni u vasu dijagnozu!?
-Da Sestro,vi ste u cetvrtom mijesecu trudnoce!
Rasredjena i ljuta ,casna sestra brze-bolje vrati u samostan ,uleti u menzu gde obijeduju monasi i ljutito se prodere:
-Ko je od vas drkao po svecama?!
Jock tu!
Situacija u autobusu, ustaje pandur plavusi.
Ona će:
- “baš ste menadžer”
pandur:
- “hvala na kontinentu”..
Jock tu!
Dolazi muzicar u klaoicu i pita mesara : Jel imate konjski rep , treba mi za violoncelo ??
Gleda ga mesar, onako umorno , pa kaze : Nemamo, al imamo kravlju p...ku za usne harmonike...
Jock tu!
sastavili su se siptar srbin i cigan cekaju red u WC ,a sa strane policajac ceka i prati ih
otiso prvi Srbin nakon 5 min izilazi palicajac ga zaustavi i upita ga ,,,skim si briso dupe ,,, on odgovori sa novinom ,,a policajac zagalami na nega i rece zar nasa novina sluzi za vase dupe 50 euro kazne nemoj molimte 50 euro on plat i ode
dolazi siptar na red nakon 5 minuta izilazi ...policajac ga upita jesi li i ti sa nasom novinom briso dupe nnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeee a kako sa vodom nasa voda sluzi za vase dupe i ti 50 euro kazne plati i ode dodze cigan na red ode i nema ga sat vremena kad izidze pitaga policajac da nisi i ti briso dupe sa novinom odgovori cigan nnnnneee a sa vodom nnnneee a zasto si cekao toliko unutra pa ceko da se susi
Jock tu!
Parkira se starica , na benzisku pumpu, izlazi iz auta i pita mladica koji radi tu: "Sinko, posto ti je kap benzina ??" "To ti je bako kod nas dzaba'- rece mladic... "Eh eh, De onda nakapaj do vrha...
Jock tu!